O nas

Smo mlado podjetje, ki strmi k stalnemu izpopolnjevanju lastnega znanja in izkušenj, ki nam omogočajo, da lahko naročnikom ponudimo tako izdelke vodilnih svetovnih ponudnikov informacijskih tehnologij kot tudi lastne rešitve.

Računalništvo je zelo obsežno in zahtevno področje, katerega poskušamo predvsem na IT področju in Industriji čim celoviteje in profesionalno obvladovati. S tem razlogom skupaj s partnerskimi podjetji, ponujamo malim, srednjim in večjim podjetjem vse za uspešno vodenje, delovanje in avtomatizacijo podjetja.

Z partnerskimi podjetji sestavljamo manjše ali večje power-time, kjer kupcem ponujamo celovite rešitve, prilagojene njihovim željam in potrebam. Razvijamo tudi lastne rešitve za kompleksne poslovne sisteme in industrijske procese.

Nekaj naših panog s katerimi se ukvarjamo. 

Izdelava elektronskih komponent, prototipov

Vašim zahtevam nudimo prilagodljive rešitve. Izdelujemo elektronske komponente, prototipe za optimalno delovanje Vaših produktov in procesov.

Avtomatizacija proizvodnih procesov

Z avtomatizacijo proizvodnih procesov, nadgradnjami ali dograditvami obstoječih strojev Vam omogočamo prihranek v obliki višje produktivnosti, povečanja kapacitet, odpravo napak in napornih delovnih mest.

Izdelava programskih rešitev

Zagotavljamo širok nabor programskih rešitev, s katerimi Vam omogočamo optimalno poslovanje.

Izdelava rešitev za uporabo zelene energije

Nudimo izdelavo rešitev in naprav za uporabo oziroma izkoriščanje zelene energije ter optimizacijo uporabe električne energije.

Izdelava in implementacija spletnih storitev

Ponujamo uporabnikom prijazne, odzivne in mobilnim napravam prilagojene ter SEO optimizirane spletne strani, trgovine in oblake in ostale storitve.

Zakaj mi?

Profesionalizem

Podjetje sestavljajo odgovorni področni strokovnjaki, z desetletji koristnih izkušenj, ki zagotavljajo kakovostne rešitve.

Dokazane rešitve

Zagotavljamo preverjene in dokazane rešitve za učinkovitost, višjo produktivnost in sodobnost Vašega poslovanja

Izkušnje

Naša osnovna prednost je stalno izpopolnjevanje lastnega znanja in izkušenj, ki nam omogočajo širok spekter ponudbe.

Dostopnost

Naročnikom nudimo tako izdelke vodilnih svetovnih ponudnikov informacijskih tehnologij kot tudi lastne rešitve po ugodni in dostopni ceni.

sl_SISlovenščina