Industrijski procesi imajo potencial za večjo fleksibilnost in profitabilnost, okrepitev konkurenčnosti gospodarstva, za nova delovna mesta in visok življenjski standard

Naša primarna dejavnost je izdelava elektronskih komponent in produktov po meri (IoT naprave), kjer ponujamo tudi izdelavo prototipov. Stranki ponudimo poleg izdelave naprave tudi povezovanje v oblak, MES, SCADA in ERP sisteme. Imamo pa tudi dolgoletne izkušnje na industrijskih projektih. 

Ponujamo predvsem obnovo, nadgradnjo in predelavo strojev. S pomočjo lastnih rešitev in pa eWON industrijskih usmerjevalnikov ponujamo tudi direkten nadzor nad izvajanjem strojev (OEE kazalniki) ter z kombinacijo MES in SCADA sistemov zajemamo podatke o delovanju strojev, sledimo produktom, nadzorujemo proizvodne vire in zaposlene v proizvodnji, zagotavljamo komunikacijo z poslovnimi informacijskimi sistemi (ERP – Pantheon, WMS, …)

Uporabljamo širok nabor profesionalne opreme za avtomatizacijo v industriji – Mitsubishijevi, Omronovi in Simensovi PLC krmilniki, frekvenčni pretvorniki, servo pogoni in ojačevalniki, operaterski paneli, ter SCADA sistemi.  

Moderni Mitsubishijevi eWON industrijski usmerjevalniki nudijo oddaljen dostop do naprav in daljinsko zajemanje podatkov iz oddaljenih strojev/procesov.

Ker želimo stranki ponuditi celovito, kvalitetno in seveda tudi cenovno ugodno rešitev in kar smo dosegli skupaj z partnerskim podjetjem UNIKRISTAL D.O.O., lahko ponudimo izdelavo kompletnega stroja ali pa samo dograditev k obstoječemu stroju ali liniji.

GREENmodule je preizkušena tehnologija za ustvarjanje najrazličnejših skulptur iz živih rastlin.

Skupaj s podjetjem Freising d.o.o. ponujamo najrazličnejše skulpture iz živih rastlin za različne namene (oglaševanje, predstavitev podjetja,…), ki so opremljene z avtomatiko za popolni nadzor upravljanja skulpture.

Pametna hiša je želja marsikaterega tehnološkega navdušenca. A kljub široki in pestri ponudbi izdelkov je izbira precej težka glede na divje se razvijajoče ponudbe. 

Ena od dobrih rešitev je Home Assistant, krajše imenovan kar HASS. Gre za odprtokodno platformo za avtomatizacijo doma, pisarne ali lokala. Omogoča povezavo s pametnimi stikali, z žarnicami, ogrevalnimi in s hladilnimi napravami, televizorji, z omreženimi predvajalniki in drugimi komponentami. Trenutno je takih, ki jih HASS pozna, več kot 1000. Med njimi pa niso le fizične naprave, ampak tudi vremenske, navigacijske, finančne, poslovne in druge storitve ter seveda pametni pomočniki, kot so Google Assistant in Alexa.

 

Pametni polnilci akumulatorjev je tehnologija za izboljšanje izkoristka porabe energije pri polnjenju klasičnih svinčenih akumulatorjev in predvsem trakcijskih baterij, ki jo že nekaj let razvijamo skupaj z Angleškim podjetjem Ecotech Energy solutions Ltd.

 

sl_SISlovenščina