Računalništvo je zelo obsežno in zahtevno področje, katerega poskušamo predvsem na IT področju čim celoviteje in profesionalno obvladovati. S tem razlogom skupaj s partnerskimi podjetji, ponujamo malim, srednjim in večjim podjetjem vse za uspešno vodenje in delovanje podjetja.

Skupaj z podjetji SISTEM24SPOCKBOVIAN+ in ETOS SOLUTIONS, kupcem ponujamo celovite informacijske rešitve, prilagojene njihovim željam in potrebam. 

Hkrati pa razvijamo tudi lastne informacijske rešitve za kompleksne poslovne sisteme in procese ter ponujamo in podpiramo različne že obstoječe rešitve.

Povečajte učinkovitost, pridobite nadzor in uresničite cilje. S poslovnim programom, ki podpira rast vašega podjetja spremenite podatke v dobiček.

Že več kot 20 let je nepogrešljiv del vsakdana izjemnih posameznikov v podjetjih širom JV Evrope.

Izvedemo celotno namestitev in implemetacijo v obstoječe okolje. S pomočjo vgrajenega orodja Ares, ki omogoča dodajanje novih ali nadgradnja obsoječih funkcijonalnosti, pa se lahko povsem prilagodimo željam stranke.

SimpleShop Omogoča rešitve za trgovino in gostinstvo. Je profesionalni računalniški program za izdajanje računov preko POS ali A4 tiskalnikov.

Namenjen je vsem – malim in velikim podjetjem, saj s svojimi možnostmi zadovoljuje tudi največje in hkrati manjša podjetja ne prisiljuje v uporabo morebitnih odvečnih funkcij.

Univerzalna poslovna programska oprema za izdajanje računov, predračunov ali vstopnic preko A4 in POS tiskalnikov ter sprejem RFiD (NFC) kartic, BAR kode in kontrola pristopa delovnega časa – vse v enem programski paket.

webeConnect je programska rešitev, razvita skupaj z podjetjem Sistem24 d.o.o. za izmenjavo podatkov med vašim ERP sistemom (Pantheon, Vasco,..) in spletno trgovino (PrestaShop, WooCommerce,..)

sisPAtoRIP je programska rešitev, razvita skupaj z podjetjem Sistem24 d.o.o. za izmenjavo podatkov med dobavitelji in kupci po protokolu RIP. 

Naš servis poskrbi za avtomatsko izmenjavo podatkov med eb-Managerjem ( Panteon group ) in ERP sistemom Pantheon.

sl_SISlovenščina