Sodobna spletna storitev mora stranki nuditi hiter, enostaven in pregleden dostop do informacij.

Naš glavni cilj je zagotoviti, da bo vsaka spletna storitev, ki jo ponudimo, omogočila podjetju, da jo lahko čim bolje izkoristi in integrira v svoje poslovno okolje

Skupaj z vsemi našimi storitvami in storitvami naših partnerjev, želimo ponuditi kompletno e-Poslovanje podjetja po meri stranke. 

WordPress je odprtokodna programska oprema, katero lahko uporabite za izdelavo enostavne ali napredne spletne strani, bloga ali aplikacije.

Ponujamo spletno gostovanje, namestitev, pomoč ali izdelavo uporabnikom prijazne, odzivne in mobilnim napravam prilagojene ter SEO optimizirane spletne strani.

Nextcloud je stabilna in visoko kakovostna oblačna rešitev za upravljanje, deljenje in nadzor nad dokumenti. Enostaven in intuitiven spletni vmesnik omogoča izmenjavo datotek z drugimi uporabniki, ustvarjanje in distribucijo dokumentov in vsebin različnih formatov.

Zaščitite, nadzirajte in spremljajte podatke in komunikacijo v vašem podjetju. Programska rešitev zagotavlja skladnost s poslovnimi in zakonskimi zahtevami. Hranite svoje podatke na strežnikih, ki jih imate vseskozi pri sebi ali v našem oblaku.

Nextcloud omogoča produktivnost na kateri koli platformi, bodisi v pisarni ali na terenu. Nextcloud omogoča pregleden dostop do podatkov v katerem koli pomnilniku.

OnlyOffice je funkcijsko bogat, celovit, odprtokodni in oblačni pisarniški paket.

Gre za spletni urejevalnik dokumentov usmerjen predvsem v poslovna okolja, prav tako pa ponuja celosten sistem upravljanja z dokumenti in poslovne komunikacije, torej neke vrste CRM. Poleg tega OnlyOffice podpira vrsto uveljavljenih formatov digitalnih dokumentov, kot so DOC, PDF, HTML, TXT, DOCX, CSV in še mnogi drugi.

Poleg tega je rešitev opremljena še z pregledovalnikom elektronskih sporoči in celovitim sistemom za spremljanje projektov. Zato ne preseneča, da nanj širom sveta prisega že več kot dva milijona poslovnih uporabnikov in je v strokovnem svetu prepoznan kot odlično orodje tako za upravljanje z dokumenti kot za vodenje projektov in upravljanje odnosov s strankami, ki so seveda ključ za uspeh vsakega podjetja.

PrestaShop je brezplačna in zelo priljubljena platform za izdelavo spletnih trgovin. O tem priča podatek, da na njej deluje že več kot pol milijona trgovin in posledičnost je stabilnost sistema, ki ga je mogoče prilagoditi željam ter nadgraditi z številnimi moduli.

Ponujamo spletno gostovanje, namestitev, pomoč ali izdelavo spletne trgovine ter integracijo z vašim ERP sistemom. Za integracijo z ERP sistemom (Pantheon,…) skrbi naš modul webEConnect, ki smo ga razvili skupaj z podjetjem Sistem24 in poskrbi za avtomatsko izmenjavo artiklov, zaloge naročil,.. z vašim ERP-om. 

sl_SISlovenščina